Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hoeveel punten zou je willen inruilen voor drie trips naar Wembley?'

Laatste update:

Liverpool eindigde in het seizoen 2011/12 als achtste in de Premier League, maar won wel de Capital One Cup en bereikte de finale van de FA Cup. "Wat de spelers toen bereikt hebben is geweldig. Het winnen van de League Cup en het bereiken van de FA Cup-finale was ver boven de verwachtingen", zegt Dalglish in de Daily Mirror. "Liverpool is een enorme club, maar had al zes jaar niets meer gewonnen. Toen ik werd aangesteld, wonnen we direct in mijn eerste jaar een prijs."

"Critici blikken terug en zeggen dat we slechts achtste werden in de competitie, maar hoeveel punten zou je willen inruilen voor drie trips naar Wembley? De League Cup was een prijs voor Liverpool en ik zie dat alleen maar als iets positiefs. Het is altijd mooi om een winnaarmedaille te krijgen", vervolgt Dalglish. "Het levert misschien meer op om als vierde te eindigen en je te plaatsen voor de Champions League, maar wie herinnert zich over een paar jaar nog de wedstrijd die je daar heeft gebracht? Het winnen van de League Cup op Wembley was een dag om nooit te vergeten."

Dalglish vindt dat hij meer krediet had verdiend: "Natuurlijk wilde ik ook graag vierde worden, de Champions League winnen en de Premier League winnen. Maar we wisten meteen dat dit niet zomaar geregeld kon worden", besluit de man die miskopen als Andy Carroll en Stewart Downing voor in totaal ongeveer zestig miljoen euro naar Anfield haalde. "Maar ik heb altijd gezegd dat ik Liverpool altijd zal blijven helpen en dat is niet veranderd."

Liverpool had Kenny Dalglish niet weg moeten sturen

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
3
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
5
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
6
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
38

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties