Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Holla laat contract in Engeland één jaar voor dato al ontbinden

Laatste update:

In de zomer van 2014 ging Holla met een driejarig contract op zak aan de slag bij Brighton, nadat hij in Nederland al de clubkleuren had gediend van FC Groningen en ADO Den Haag. In zijn debuutseizoen op de Engelse velden kwam Holla veelvuldig aan spelen toe, maar mede door blessureleed speelde hij vorig seizoen niet meer dan één wedstrijd in de Championship.

"Danny zag weinig kansen voor zich en die situatie zal waarschijnlijk niet gaan veranderen", legt trainer Chris Hughton uit op de clubsite. "Het heeft niet zo uitgepakt als gehoopt. Dat gebeurt soms in de voetballerij, maar hij is wel erg professioneel gebleven en zijn houding op de training is first class geweest in mijn tijd als manager", aldus Hughton. Hij wenst de 28-jarige Holla succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Denk je dat Danny Holla terugkeert naar Nederland?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties