Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hollywood-ster' Van der Vaart kan in Berlijn zijn gram niet halen

Laatste update:

Rafael van der Vaart wilde in Berlijn laten zien dat hij het nog steeds in zich heeft om wedstrijden te beslissen. De middenvelder kreeg afgelopen week veel kritiek over zich heen. De Nederlander zou altijd als laatste bij de training verschijnen en ook weer als eerste weg zijn. Daarnaast zou hij het gedrag van een Hollywood-ster vertonen, afgezien van het feit dat hij tegenwoordig vanwege zijn privéleven meer in de sensatiepers verschijnt dan in sportbladen.

Van der Vaart was in het Olympiastadion weliswaar gevaarlijk via vrije trappen, maar hij kon zijn ploeg niet op sleeptouw nemen. In de eerste helft lukte er maar weinig bij HSV, terwijl het spel van de thuisploeg van Jos Luhukay niet veel beter was. Na de onderbreking maakte Hertha een gretigere indruk en was het Ramos die voor het klassenverschil zorgde. Na voorbereidend werk van Nico Schulz was het de Colombiaan die het leer achter René Adler werkte: 1-0. Vijf minuten voor tijd leek Van der Vaart met een kopbal voor de 1-1 te zorgen, maar Thomas Kraft stond goed in de weg.

-
Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties