Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Holman neemt twee maanden voor WK 2014 rigoureus besluit

Laatste update:

Bondscoach Ange Postecoglou maakt op 14 mei bekend welke spelers hij oproept voor de mondiale eindronde. Australië zit in de groep met Nederland, Spanje en Chili. Vier jaar geleden was Holman nog een zeer belangrijke schakel voor zijn land, tijdens het WK 2010. Hij scoorde tweemaal tijdens het toernooi, in de groepsfase tegen Ghana en Servië.

Holman, die tussen 2001 en 2012 uitkwam voor Feyenoord, Excelsior, NEC en AZ, speelde in totaal 63 interlands en scoorde 9 keer voor zijn vaderland. In september vorig jaar deed hij voor het laatst mee, maar nu wil hij zich richten op zijn gezin en zijn club Al-Nasr. "Het is me een eer en genoegen geweest uit te komen voor Australië. Je land vertegenwoordigen is een droom voor iedereen", legt hij uit.

"Ik ben trots op wat ik heb bereikt en draag mooie herinneringen met me mee. Ik had me nooit kunnen indenken dat ik twee keer zou scoren op een WK. De laatste zes maanden heb ik nagedacht over mijn interlandcarrière en heb ik de moeilijke beslissing genomen te stoppen bij 'the Socceroos'. Mijn prioriteiten liggen nu bij mijn jonge gezin, en bij mijn club Al-Nasr", aldus Holman, die iedereen bedankt voor het vertrouwen.

Ik had Brett Holman graag op het WK in actie gezien

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties