Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Honda verklaart sollicitaties via Twitter: 'Ik kijk nog rond in andere landen'

Laatste update:

Vrijdagochtend trainde Honda mee met de selectie van Leonid Stutsky, die hij kent vanuit zijn periode in Rusland. "Ik sta absoluut ook open voor Vitesse", aldus Honda. "Nu zeg ik bij een avontuur in Arnhem volmondig 'ja'. Maar van een concreet contract is vooralsnog geen sprake. Ik kijk ook nog rond in andere landen. Dat loopt allemaal via mijn broer. Er zijn in dat opzicht wel contacten, maar ook buiten Nederland ligt nog niets."

'Keizer Keisuke' wil na mislukte sollicitaties via Vitesse naar Tokio

Lees hier ons achtergrondverhaal over de loopbaan van Keisuke Honda.Lees artikel

Dat hij open staat voor andere clubs laat Honda graag blijken via sociale media. Hij bood zich via Twitter aan bij AC Milan en Manchester United. Toen hij op sociale media bekendmaakte dat hij mee ging trainen bij Vitesse en Milan hem daarmee feliciteerde, antwoordde Honda aan de club uit Milaan dat ze hem altijd konden bellen. "Deels grappend, deels serieus", aldus Honda over de open sollicitaties. "United en Milan zijn gevallen grootmachten. Ik zou er graag voetballen. Nu speelt op dat vlak niets."

Honda trainde afgelopen zomer ook al mee bij VVV-Venlo in de hoop op een nieuw contract in een Europese topcompetitie. "Ik moet hier nu eerst maar eens mijn kwaliteiten tonen", beseft de routinier enkele maanden later. "Ik train natuurlijk niet voor niets mee bij Vitesse. Ik dank Leonid en Mo (Mohammed Allach, technisch directeur van Vitesse, red.) voor deze mogelijkheid. Maar ik wil hen ook echt overtuigen. Ik moet topfit worden", besluit de bondscoach van Cambodja.

Verwacht jij dat Keisuke Honda een contract zal tekenen bij Vitesse?

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
3
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties