Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoofdprijs verwacht voor Sánchez: 'Uiteindelijk ga je naar 50 tot 55 miljoen'

Laatste update:

Een bod van veertig miljoen euro van Tottenham Hotspur op Sánchez zou al zijn afgewezen. "Ajax zit in feite in een leunstoel, die willen gewoon een zo hoog mogelijke transfersom ontvangen", zegt de journalist van De Telegraaf tegen Ziggo Sport. "Ze vinden veertig miljoen te weinig en dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat er meer clubs geïnteresseerd zijn in Sánchez. Ik heb ook gehoord dat Chelsea belangstelling heeft."

Driessen vindt het niet meer dan vanzelfsprekend dat de clubleiding van Ajax een stugge houding aanneemt in de onderhandelingen. Het huidige contract van Sánchez loopt nog door tot halverwege 2021. "Ik denk dat hij voor meer dan veertig miljoen weggaat, maar dát hij weggaat staat wel als een paal boven water", stelt hij. "Nu hebben we het over veertig miljoen, maar uiteindelijk ga je natuurlijk naar vijftig tot vijfenvijftig miljoen."

Ajax leed zonder Sánchez uiteindelijk een 2-1 nederlaag in het Polman Stadion. Driessen denkt niet dat een eventueel vertrek van de stopper intern op te vangen is. "Dat is gisteren wel gebleken, want je kunt niet met Nick Viergever en Matthijs de Ligt in het centrum gaan beginnen. Op linksback moet er natuurlijk ook nog iets gebeuren."

Vind jij Davinson Sánchez meer dan 50 miljoen euro waard?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
2
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
22
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
32
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties