Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

EK is volgens Bosz nog helemaal geen verloren zaak voor Noa Lang

Laatste update:

"Er is nog steeds hoop dat hij dit seizoen in de eindfase in actie kan komen en hopelijk haalt hij dat", wordt Bosz vrijdag op het persmoment voorafgaand aan het uitduel van PSV met NEC van zaterdag geciteerd door onder meer het Eindhovens Dagblad.

"Als hij het EK dan kan spelen, krijgt de bondscoach er een frisse en fitte speler bij. Wanneer Noa weer met de groep kan trainen, weten we nog niet precies", zegt Bosz over de buitenspeler die eind januari voor het laatst in actie kwam voor PSV en sindsdien herstelt van de zoveelste hamstringblessure.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De laatste interland van Lang dateert van september vorig jaar, toen hij als invaller tien minuten meedeed in de met 1-2 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland. De zes interlands van Oranje daarna moest de aanvaller, die op tien duels voor het Nederlands elftal staat, laten schieten wegens blessureleed.

Debuut als international


Walter Benítez maakte deze week zijn debuut bij Argentinië, dat vriendschappelijk met 3-1 won van Chili. "Walter glom van trots. Dat is ook logisch, als je net international bent geworden. Dit seizoen is het niet altijd veel over hem gegaan en vaak is dat een compliment", toont Bosz zich tevreden over zijn keeper.

Toekomst Bosz


Bosz gaat op het persmoment in het Philips Stadion tevens kort in op zijn eigen toekomst in Eindhoven. Zijn contract loopt door tot medio 2026 en er is volgens de trainer geen enkele reden om eerder te vertrekken. Daarnaast wil Bosz liever alleen over de eerstvolgende wedstrijd van zijn team praten.

"Zo hebben wij het het hele seizoen gedaan. Alles op de volgende wedstrijd richten en dat is nu NEC. Daarna kijken we weer verder", aldus Bosz, die met PSV nog ongeslagen is in de Eredivisie en hard op weg is richting de landstitel.

Moet Noa Lang mee naar het EK?

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
1
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
27
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
4
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties