Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoogstandje van Hadouir helpt NAC op moeilijke avond aan drie punten

Laatste update:

NAC verloor dit seizoen de eerste twee wedstrijden in Breda, maar bleef in de zes navolgende thuisduels ongeslagen. Nebojsa Gudelj wijzigde zijn team echter behoorlijk voor de strijd tegen SC Cambuur en dat kwam het spel van NAC niet ten goede. Na een kwartier zonder echte hoogtepunten, waarin de bezoekers uit Leeuwarden de controle hadden, kopte Gill Swerts na een vrije schop over en was het eerste gevaar gesticht. Even later schoot Jordy Buijs met een halve omhaal naast.

NAC creëerde nog twee mogelijkheden voor de helftwissel, maar Mats Seuntjens schoot in vrijstaande positie over het doel van Leonard Nienhuis en Rydell Poepon mikte een poging recht op de Cambuur-keeper. Bij rust daalde er dan ook een fluitconcert neer op de spelers vanaf de tribunes in het Rat Verlegh Stadion. In de tweede helft bleef NAC het gewoon proberen en het creëerde ook wel kansen, maar de bal wilde er keer op keer niet in: niet via Poepon en niet via Seuntjens.

Twintig minuten voor het slot kwam de beste mogelijkheid voor de bezoekers. Na voorbereidend werk van Jody Lukoki kreeg Bart van Brakel de bal en hij haalde met links uit, maar trof slechts het zijnet. Aan de overkant mocht NAC kort daarop aanleggen voor een vrije trap en daaruit viel eindelijk de 1-0. Hadouir liet Nienhuis kansloos en schoot heerlijk binnen. Cambuur had geen passend antwoord op de treffer, al kopte Tim Gilissen nog wel een bal van Mart Dijkstra van de doellijn.

-
Klimt SC Cambuur in de tweede seizoenshelft weg uit de gevarenzone?

Meer nieuws

Ron Jans heeft gratis trainersadvies voor Ajax: 'Inhoudelijk ontzettend sterk'
2
De Telegraaf weet welke Italiaanse topclub gaat voor Kenneth Taylor
25
Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
30
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
19
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
10
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties