Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoogstandjes De Bruyne en Gündogan brengen City dichterbij Man Utd

Laatste update:

Sinds de nederlaag tegen Tottenham Hotspur (2-0) in november verloor City geen duel meer in de Premier League. De ploeg speelde in de duels die volgden twee keer gelijk en stapte zes keer met een overwinning van het veld. Midweeks boekte de ploeg van Guardiola een 3-0 zege op Birmingham City in de strijd om de FA Cup. De thuisploeg kwam tegen Crystal Palace moeizaam op gang en zorgde pas na een half uur spelen voor enige opwinding. De Bruyne had een vrije doortocht richting het doel van Vicente Guaita, maar was slordig in zijn eindpass, terwijl de Belg zelf in kansrijke positie stond.

Kevin De Bruyne: 100 assists in officiële wedstrijden voor Manchester City. Sinds zijn debuut gaf geen enkele andere Premier League-speler er meer dan 69.

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 17 januari 2021

Uit de corner die volgde was het alsnog raak. De Bruyne bracht de bal met de buitenkant van de voet op fenomenale wijze voor de tweede keer voor het doel en vond het hoofd van John Stones: 1-0. Het was voor De Bruyne zijn honderdste assist in alle competities voor City. The Citizens hadden weinig te duchten van Palace en leken kort na rust een penalty te krijgen na een struikelpartij van Raheem Sterling, maar daar wilde arbiter Lee Mason niet aan. Tien minuten later was het wel raak. Palace kreeg een hoekschop van Bernardo Silva niet weggewerkt, waarna Ilkay Gündogan de bal schitterend in de rechterbovenhoek krulde: 2-0.

City bleef scherp en profiteerde via Sterling bijna van onachtzaamheid in de verdediging van Palace. Guaita hield de bal te lang aan de voet, maar kon nog net voorkomen dat de kleine aanvaller er met het leer vandoor ging. Even later was de sluitpost wel geklopt, toen hij een rebound van opnieuw Stones onder zich door moest laten gaan. Het slotakkoord kwam van de voet van Sterling, die met een vrije trap mocht aanleggen vanaf de rand van de zestien. De Engels international vond de rechter kruising en liet Guaita voor de vierde keer kansloos.

-

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
8
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
10
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties