Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoogste rapportcijfer naar De Jong: 'Hij is gemaakt voor de grote podia'

Laatste update:

De aanvaller nam de bal op de rand van het strafschopgebied in één keer mee en passeerde Oblak vervolgens met een knal in de verre hoek. "Het lijkt erop dat De Jong is gemaakt voor de grote podia", verwijst Marca naar de eerdere treffers van De Jong voor Sevilla in de uitduels met Real Madrid en Real Betis. "De Jong oogde zelfverzekerd en vastberaden, zoals van een aanvaller mag worden verwacht." Er is tevens verbazing over de basisplaats van De Jong en de reservebeurt voor Youssef En-Nesyri. Laatstgenoemde tekende een week geleden tegen Osasuna (3-2) in blessuretijd nog voor het winnende doelpunt.

Volgens AS maakte Atlético-verdediger Stefan Savic, de directe bewaker van De Jong, er bij de openingstreffer van Sevilla een 'potje van'. "Hij probeerde vooruit te verdedigen, maar in plaats daarvan legde hij juist de rode loper uit voor De Jong, die optimaal gebruik maakte van de fout", zo wordt het eerste doelpunt van Sevilla in Madrid omschreven. "Oog in oog met Oblak dacht de Nederlander niet na en schoot hij onberispelijk raak."

El Desmarque deelt een 8 uit aan de scorende De Jong. "Een perfect spitsendoelpunt na een fantastische controle", zo krijgt de Nederlander in Spaanse dienst een groot compleet uitgedeeld. "Hij vulde zijn taken goed in en deed wat hij moest doen als diepste spits. De Jong was veel bij het spel betrokken en scoort op alle vlakken zeer hoog." De spits van Sevilla kreeg het hoogste rapportcijfer van alle spelers in het Wanda Metropolitano.

ABC de Sevilla prijst de onbaatzuchtigheid van De Jong. "Hij zocht constant naar de combinaties met zijn ploeggenoten, benutte de ruimtes steeds goed en beloonde zichzelf met een prima doelpunt." Estadio Deportivo heeft een 7 over voor de uitblinkende De Jong, die altijd vechtlust tentoonspreidt. "Op het gebied van inzet liet De Jong zien wat hij altijd laat zien bij Sevilla: werken, werken en nog eens werken. Hij kreeg slechts één kans en die benutte hij op schitterende wijze. Dat laat zien dat hij over grote kwaliteiten beschikt." Sevilla bezet momenteel de derde plaats in LaLiga, met een achterstand van respectievelijk negen en elf punten op Real Madrid en Barcelona. Real komt bij winst op Real Betis, de opponent van zondagavond, weer boven de Catalaanse rivaal te staan.

-
Verdient Luuk de Jong een basisplaats in het Nederlands elftal?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
2
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
2
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
17
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
22
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties