Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoogte van ontslagvergoeding van Fenerbahçe voor Cocu lijkt bekend

Laatste update:

Turkse media schreven in september dat Cocu een ontslagvergoeding van zevenenhalf miljoen zou ontvangen indien hij de laan uitgestuurd zou worden in Turkije. Ali Koç, de voorzitter van De Gele Kanaries, sprak die geruchten echter stellig tegen: "Dat bericht is niet waar. Ik kan alleen niet zeggen hoeveel hij precies krijgt."

"Wat ik wel kan zeggen, is dat zijn ontslagvergoeding twaalf maandsalarissen bedraagt. Het salaris dat hij ontvangt, is nog geen drie keer van wat hij bij PSV kreeg. We zijn wat terughoudender met het geven van informatie, dus we geven liever beknopte antwoorden."

Cocu begon zijn trainersloopbaan in 2008 als assistent van bondscoach Bert van Marwijk bij Oranje. Hij combineerde die baan tussen 2009 en 2012 met een functie als assistent-trainer van PSV en werd later ook coach van de A1 in Eindhoven. Vanaf het seizoen 2013/14 volgde hij Dick Advocaat op als hoofdtrainer. In 2015, 2016 en 2018 werd PSV onder leiding van Cocu kampioen van Nederland.

Eind juni tekende Cocu een contract bij Fenerbahçe, maar na vijftien wedstrijden is de samenwerking dus al geëindigd. Doordat Cocu is ontslagen, is hij alweer de derde trainer in korte tijd die een fikse afkoopsom meekrijgt. Aykut Koçaman en Vítor Pereira gingen de voormalig Oranje-international immers al voor.

Denk jij dat Fenerbahçe dit seizoen in het linkerrijtje gaat eindigen?

Meer nieuws

Chelsea kruipt door het oog van de naald met uiterst belangrijke late zege
6
Borussia Dortmund levert absolute wanprestatie en verliest dik na blunders
3
Brahim Díaz neemt Real Madrid bij de hand tegen gedegradeerd Granada
10
Aangeslagen Joshua Zirkzee raakt geblesseerd; Bologna dicht bij Champions League
4
Sørloth (ex-FC Groningen) dingt door dubbelslag mee om topscorerstitel in LaLiga
5
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties