Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hooligan' van Groningen doet verhaal: 'Dan heb je ook nog de scheids tegen'

Laatste update:

Siemers erkent dat hij zaterdagavond geen beste beurt heeft gemaakt. "Ja, wat dom hè. Het is geen slimme zet geweest om over het hek te springen. Maar het is niet anders. Het is gebeurd", vertelt de supporter van FC Groningen tegenover het Dagblad van het Noorden. Siemers kwam naar eigen zeggen 'al een beetje opgefokt' het stadion in. "Het begon er al mee dat de Fanatics niet in het stadion mochten. Dan heerst er toch een andere sfeer in het stadion."

"Dus ik kwam al een beetje opgefokt het stadion in. En dan heb je ook nog de scheidsrechter tegen. Maar het was niet zo dat ik hem wat wilde aandoen. Het waren de emoties die opspeelden", legt hij uit. FC Groningen liep met negen man uiteindelijk tegen een 1-3 nederlaag aan. Siemers maakte de tweede helft niet meer mee, want hij werd direct na zijn actie door stewards en de politie het stadion uitgezet. Dat verliep naar eigen zeggen 'heel goed'. "Ik wil ze graag een compliment geven. Ze bleven heel rustig."

Voor Siemers is het nog onduidelijk welke gevolgen zijn acties zullen hebben. Hij rekent op een stadionverbod. "Van 60 maanden, schat ik. Ik heb er wel spijt van. Nu moet ik mijn FC heel lang missen. Dat doet wel pijn. Maar elk nadeel heeft z'n voordeel. Mijn vrouw vindt het fijn dat ik voortaan elke zondag thuis ben", vertelt hij. Siemers vindt nog wel altijd dat de rode kaarten die Ramon Pascal Lundqvist en Mike te Wierik ontvingen ook met geel afgedaan hadden kunnen worden. "Het waren hooguit twee gele kaarten, maar beslist geen rode. Als Kuipers of Wiedemeijer had gefloten, was het niet gebeurd. Die scheidsrechter Bax was echt belachelijk. Ik ben ook tegen de VAR. Soms ligt het spel minutenlang stil. Na afloop krijg je er dan zomaar zeven minuten bij. Dat is niks."

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
12
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties