Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoop voor Arsenal na afgang: 'Of ik ze nog als titelkandidaat zie? Absoluut'

Laatste update:

"Ik denk niet dat Arsenal opeens heel ver teruggevallen is", blijft Redknapp geloven in de titelkansen van Arsenal. "Het loopt alleen niet helemaal soepel op het moment. Het vertrouwen lijkt broos en ze geven te veel doelpunten weg. En de aanvallers zijn duidelijk uit vorm."

"Of ik Arsenal nog steeds als titelkandidaat zie? Absoluut", geeft de voormalig middenvelder van onder meer Tottenham Hotspur en Liverpool antwoord op zijn eigen vraag. "Ik denk nog steeds dat het tussen Manchester City, Liverpool en Arsenal gaat. Een van die drie ploegen gaat er met het kampioenschap vandoor."

Redknapp schrijft Arsenal dan ook zeker nog niet af, ondanks de twee nederlagen in vier dagen tijd. "Deze crisis zou weleens voordelig kunnen uitpakken. Want precies een jaar geleden deden ze het geweldig en werd iedereen misschien wat overmoedig. En aan het einde van het seizoen stortte Arsenal alsnog in elkaar."

"Maar dit is misschien wel de wake up-call die zo hard nodig is. En misschien besluit de manager wel om haast te maken met het binnenhalen van nieuwe spelers volgende maand", aldus Redknapp, die direct de grootste problemen van het huidige Arsenal aanwijst.

Martinelli
"Martinelli zou op de vleugel veel meer moeten brengen. Met Saka aan de andere kant heb ik geen enkel probleem, maar Martinelli werd tegen West Ham United en vandaag (tegen Fulham, red.) naar de kant gehaald. Hij laat momenteel duidelijk te weinig zien als buitenspeler."

Volgens Redknapp heeft Arsenal ook achterin problemen. "De backs kunnen mij nog niet overtuigen. Je zou haast met vier centrale verdedigers gaan spelen. Als je aanvallend voetbal wil spelen, dan moet dat niet op deze manier. Tegen Fulham werd duidelijk voor een meer verdedigende tactiek gekozen."

Zie jij Arsenal ook nog als titelkandidaat?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties