Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hoopgevend' lichtpuntje op zure avond voor Ajax: 'Pass die zelden te zien was'

Laatste update:

"De belangrijkste 'winst' van de avond lijkt dat Van 't Schip de buitenlandse spelers, die Maurice Steijn na het competitieduel met Fortuna Sittard definitief kwijt was, net als de fans voor zich lijkt te hebben gewonnen", begint Mike Verweij nog hoopgevend in De Telegraaf.

Meer: Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: ‘Klopt dat?’

"Dat Van 't Schip het aandurfde met een middenveld met een 21-jarige (Kenneth Taylor), 18-jarige (Silvano Vos) en een 19-jarige (Hlynsson) te starten, was des Ajax'", vervolgt Verweij, die vervolgens ook een 'slechte Ajax-traditie' zag. "Akpom kwam in het veld voor Taylor, die na eerder Gregory van der Wiel, Daley Blind en Hakim Ziyech - dus geheel volgens een slechte Ajax-traditie - werd uitgefloten door zijn eigen fans."

Willem Vissers schrijft in de Volkskrant over een 'machteloos' Ajax. "Ajax kreeg in de Europa League een ouderwetse oorwassing van de in Europa debuterende Engelsen. Alle historie van Ajax bleek niets waard tegen de nieuwelingen, die voetbalden als routiniers in het continentale metier", zo klinkt het spijkerhard.

Toch ziet Vissers ook lichtpuntjes. "De drie aankopen uit de stal van de ontslagen directeur voetbalzaken Sven Mislintat die in de basisploeg verschenen, doen het met de week beter: Diant Ramaj als stijlvolle doelman met een prachtige traptechniek. Josip Sutalo als leider van de defensie en Anton Gaaei, die eens een sensatie zal zijn als rechtsachter."

Ook een vierde aanwinst van Mislintat kon Vissers bekoren. "Hoopgevend was ook de korte invalbeurt van de snelle Georges Mikautadze, die bij zijn eerste balcontact een dieptepass gaf die donderdag zelden te zien was. Maar de anderen, degenen die dus allang bij Ajax voetballen, vielen bepaald niet mee. Taylor is een schim van het talent dat hij eens was."

De bewuste steekpass van Mikautadze waarmee hij Carlos Forbs bediende.

"Het blijft behelpen", kopt ook het Algemeen Dagblad. "Een nieuwe trainer en een nieuwe tactiek, maar dezelfde eindstand. Als Ajax zelf aan de bal brutaal was, dan was dat vooral op eigen helft. Opgeleefde vleugelspitsen Steven Berghuis en Steven Bergwijn werden voor rust nauwelijks gevonden. Brian Brobbey alleen als Ramaj de bal met zijn fijne trap in zijn richting trapte."

John Graat schrijft in Trouw dat Ajax op alle fronten tekort kwam tegen Brighton. "Ajax mag dan in de Eredivisie tekenen van herstel hebben getoond, donderdagavond werd de Amsterdamse trots op het tweede Europese podium weer pijnlijk op de proef gesteld. De Engelse subtopper was individueel en als collectief beter."

"Het besef dat ook Europees een verloren seizoen dreigt, daalde in de loop van de wedstrijd ook in bij het publiek in de toch weer aardig volgelopen Johan Cruijff ArenA", gaat Graat verder. "De sfeer in het stadion werd voortdurend heen en weer geslingerd tussen hoop, een wankel geloof maar ook ergernis over wat er weer allemaal misging in het spel van Ajax. En dat was veel."

Het NRC stelt dat er werk aan de winkel is voor Van 't Schip. "De nieuwe Ajax-coach moet aan de slag. Bijvoorbeeld met Bergwijn, van wie Van 't Schip verwacht dat hij het elftal op sleeptouw neemt. Hij kwam haast niet in het aanvalsspel voor." Bij ESPN had Kenneth Perez al kritische woorden gesproken over het optreden van de Ajax-captain.

Europa League
Ajax
0 - 2
Brighton & Hove Albion

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
0
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
7
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
16
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
33
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties