Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hopelijk ga ik bij Barcelona met pensioen, dat zou mooi zijn'

Laatste update:

Vorig jaar zomer kwam de spits voor maar liefst veertig miljoen euro over van Valencia, om vervolgens met blaugrana de nationale titel en de Champions League in de wacht te slepen. Villa werd de afgelopen weken gelinkt aan clubs als Chelsea en Manchester City, maar zij hoeven geen telefoontje te plegen. "Dat interesseert me niet", aldus Villa. "Het zijn geen geruchten of speculaties, maar leugens."

"Ik wil de kans krijgen om bij Barcelona mijn carrière af te sluiten , ook al ben ik pas 29", vervolgt Villa op de officiële website van zijn broodheer. "Dat zou erg mooi zijn. Ik wil zo lang mogelijk bij Barça blijven." Mogelijk deelt hij komend seizoen de kleedkamer met Alexis Sánchez en/of Cesc Fàbregas, daar het duo in de belangstelling staat van de Spanjaarden. "Het zijn twee erg goede spelers. Zowel individueel als op collectief niveau en het zou een grote kwaliteitsinjectie zijn."

Barcelona is David Villa's laatste club

Meer nieuws

'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
5
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
11
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties