Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hopelijk mogen er nog velen volgen!

Laatste update:

De sterkhouder van zowel Udinese als Marokko vertrok eindelijk naar een topclub. Het was altijd wachten, welke club zal Benatia oppikken? Manchester United, Napoli, Barcelona, AC Milan en Paris Saint-Germain hadden interesse in de sterke verdediger, laatstgenoemde was zelfs bijna de winnaar van de strijd, maar de transfer naar Parijs ging uiteindelijk niet door. Het werd uiteindelijk AS Roma dat aan de haal ging met de verdediger. Het was eindelijk zover! Onze beste speler van het nationale team heeft nu een prachtige transfer gemaakt. Nu kan hij zich nog alleen maar verder ontwikkelen en onderscheiden in het team van Rudi Garcia!

De Romeinse ploeg heeft naast Benatia ook nog meer aankopen gedaan, met natuurlijk Kevin Strootman (die het ook zeer goed doet). De Romeinen staan nu eerste met drie punten voorsprong op titelhouder Juventus. De Romeinen hadden nog geen punten verloren, maar afgelopen week heeft het stugge Torino punten weten te snoepen. Mede door het gelijkspel is de indrukwekkende serie van Roma gestopt. Benatia was de gebeten hond. Hij was diegene met de fout bij de gelijkmaker. Was te laconiek aan de rand van het strafschopgebied en liet zich gemakkelijk afzetten door zijn directe tegenstander. Normaal zie je dat niet bij hem, maar het is en blijft een mens die ook fouten maakt. Die is hem al gauw vergeven door de fans, want hij is vooralsnog een echte aanwinst; een ware leider in elke achterhoede. Hij beschikt over alle kwaliteiten voor een internationale topverdediger. Verdedigend ijzersterk, tactisch goed, fysiek sterk (wat belangrijk is in de Serie A), heeft al veel ervaring, kan goed meevoetballen en als hoogtepunt van deze climax: De rust die hij heeft in zijn spel. Dat zie je ook bij verdedigers als Thiago Silva, Carles Puyol en Raphael Varane. Allemaal verdedigers die de kalmte het liefst bewaren.

Ik heb na alle opvallende transfers van Youssef el Arabi, Younes Belhanda, Abdelaziz Barrada en Mbark Boussoufa eindelijk een mooie transfer gezien. Hopelijk is dit ook de stap waarin andere spelers de juiste stap maken en niet te snel naar het grote geld happen. Belhanda heeft wel aangegeven om later naar de Premier League te gaan. Hopelijk zal dat nog goed komen. De lichting van Marokkaanse talenten is een lichting met een paar mooie talenten. De ploegen van -17 en -19 beschikken over een paar toppers! Spelers die uitkomen bij onder andere Juventus, Borussia Dortmund, Ajax en ook Barcelona. Hopelijk nemen zij een voorbeeld aan Benatia, die altijd over de juiste instelling en mentaliteit beschikt en de volle honderd procent geeft. Dat mis ik bij een Adel Taarabt. Ook Benatia kon net als Barrada en El Arabi naar het Midden-Oosten om zijn zakken te vullen, maar dat heeft hij gelukkig nooit overwogen.

Ik hoop dat Mehdi Benatia zich verder gaat ontwikkelen in Italië en zich hopelijk alleen maar blijft verbeteren. Hij heeft al de prijs voor de beste verdediger van de Serie A gewonnen; hij versloeg onder anderen Thiago Silva. Hopelijk volgen er meer jonge talenten de weg die Benatia nam.

Meer nieuws

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
30
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
5
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
2
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties