Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hopen dat er snel duidelijkheid komt, Nederland heeft mijn voorkeur'

Laatste update:

Hij is daar dagelijks te vinden, want als zich een club bij hem meldt wil hij er meteen klaar voor zijn. "Daarom ben ik ook bewust niet op vakantie gegaan. Ik moet investeren", aldus David, die niet de enige is die zich in zo'n situatie bevindt: hij liep deze week Wout Brama tegen het lijf. "Hij zit in dezelfde positie als ik. We zijn allebei transfervrij en allebei nog zonder club", legt David uit in gesprek met TC Tubantia.

Zijn zaakwaarnemer is druk doende een andere club voor hem te regelen en David heeft er vertrouwen in dat hij daar in slaagt. Toch gaat hij liever vandaag dan morgen ergens aan de slag. "Het is te hopen dat er snel duidelijkheid komt. Nederland heeft in eerste instantie wel mijn voorkeur. Het belangrijkste is dat ik aan spelen toekom bij een club waarvan de trainer zegt: 'Jij hebt mijn vertrouwen en jij bent mijn eerste keus.'"

Denk jij dat de subtop van de Eredivisie Chris David kan gebruiken?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
89
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties