Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hopen op een belletje van Ronald Koeman: 'Ik mag dromen van Oranje'

Laatste update:

In de twintigste minuut opende Van den Boomen de score uit een vrije trap. Uiteindelijk draaiden Achraf Hakimi en Messi de wedstrijd om in het voordeel van PSG: 2-1. In gesprek met ESPN blikt de 27-jarige middenvelder, die in de opleiding zat bij Ajax, terug op de wedstrijd en een voorval met de Argentijn. "Hij was een beetje boos op mij", zo stelt Van den Boomen. "Ik discussieerde met hem en met de scheidsrechter."

Na afloop kreeg de Nederlander wel weer lovende kritieken in de Franse media. De vraag rijst dan ook of de spelmaker aan een toekomst in het Nederlands elftal denkt. "Ik mag daar altijd over dromen. Het is niet zo dat ik er op reken, maar je stelt jezelf wel doelen als speler en Oranje is dan iets wat mooi zou zijn. Nederlandse spelers die het in het buitenland goed doen worden altijd wel gezien, dus hopelijk kan ik zo doorgaan. Dan weet je nooit wat er zou kunnen gebeuren."

Van den Boomen verhuisde in 2020 naar Toulouse, waarmee hij in het seizoen 2021/22 naar de Ligue 1 promoveerde. De Eindhovenaar was belangrijk in het promotiejaar door in 37 competitiewedstrijden in actie te komen en twaalf doelpunten voor zijn rekening te nemen. Op het hoogste niveau kwam de middenvelder tot dusver tot 22 wedstrijden voor les Violets en zijn rake vrije trap in Parc des Princes betekende goal nummer vijf.

Meer nieuws

'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
0
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
64
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
24
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
11
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
20
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties