Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Horrorblessure Morey zware domper op simpele bekerzege Dortmund

Laatste update:

Dortmund, dat op Erling Braut Haaland na op volle oorlogssterkte aantrad, werd al vroeg in het duel beloond voor de aanvallende intenties. Jadon Sancho trok vanaf de linkerkant naar binnen, bediende Giovanni Reyna en zag hoe laatstgenoemde uit de draai raak schoot in de rechterhoek met een droge knal. Diezelfde Reyna stond vijf minuten later, halverwege de eerste helft, na enig fortuin wederom aan het einde van een Dortmund-aanval. Na hakjes van zowel Marco Reus als Raphaël Guerreiro was het voor de middenvelder een koud kunstje om voor een leeg doel binnen te schuiven.

Holstein probeerde het wel, maar moest toezien hoe de thuisploeg de zaakjes organisatorisch prima op orde had en meerdere keren eenvoudig kon overnemen. Twee minuten na de treffer van Reyna was het Marco Reus die zichzelf op het scorebord zette. De aanvoerder werd prachtig door de lucht gevonden door Emre Can en schoof de bal vervolgens eenvoudig achter doelman Thomas Dähne. De scoringsdrift van de nummer vijf van de Bundesliga was daarmee nog niet gestild, daar Thorgan Hazard na een ongelukkige terugspeelbal van Jonas Meffert beheerst afrondde en Jude Bellingham met een van richting veranderd schot voor het slotakkoord zorgde in de eerste helft.

Na de pauze veranderde het spelbeeld amper en was het voornamelijk Dortmund wat de klok sloeg, zonder daarbij tot levensgrote kansen te komen. Zware domper was het uitvallen van Morey, die een kwartier voor tijd per brancard van het veld werd gedragen na een horrorblessure. De verdediger verstapte zich en leek daarbij zijn knie te verdraaien. Haaland kon de beelden vanaf de tribune amper verdragen en sloeg net als een aantal ploeggenoten de handen voor zijn ogen. Dortmund kreeg via Mats Hummels en Bellingham mogelijkheden om de score in het restant van het duel verder uit te breiden, maar slaagde daar niet in.

-

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
20
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
5
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
18
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties