Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Horrorfout Caballero leidt zeer pijnlijke nederlaag Argentinië in

Laatste update:

Argentinië en Kroatië troffen elkaar al vijf keer eerder en waren gezien de eerdere resultaten aan elkaar gewaagd. Ook in de eerste helft van het duel donderdagavond deden beide teams weinig van elkaar onder. Kroatië was in de eerste tien minuten de bovenliggende partij, maar kansen voor onder anderen Ivan Perisic bereikten het net niet. Aan de andere kant van het veld werd Lionel Messi net niet in stelling gebracht, terwijl een schot van Eduardo Salvio werd gekraakt.

ONGELOFELIJK! Prachtig afgemaakt, maar wat een BLUNDER van de doelman van Argentinië! ??

Posted by voetbalzone on Thursday, June 21, 2018

Na verloop van tijd werden de ruimtes op het veld groter, met als gevolg betere kansen. Marcos Acuña raakte met een voorzet de lat, Enzo Pérez had de bal voor het inschieten bij een rebound, maar schoot naast, terwijl Mario Mandzukic met zijn hoofd het net niet kon vinden. Na de thee bleef het spelbeeld in eerste instantie hetzelfde: beide teams zorgden af en toe voor gevaar, maar een doelpunt bleef uit. Een gigantische blunder van Caballero leidde echter een tegentreffer in.

De doelman van Argentinië raakte het speeltuig bij een terugspeelbal volledig verkeerd. Het leer kwam vervolgens terecht bij Ante Rebic, die op prachtige wijze de score opende: 0-1. Argentinië wist dat het alle zeilen moest bijzetten om de achtste finale in zicht te houden, maar tien minuten voor tijd besliste Luka Modric de wedstrijd. De middenvelder kreeg zeer veel ruimte van de Argentijnen en wist Caballero met een prachtig afstandsschot te verschalken. Vlak voor tijd profiteerde ook Ivan Rakitic nog van de vrijheid: 0-3.

BAM! ?? 2-0! Het lijkt EINDE VERHAAL voor Argentinië! ??

Posted by voetbalzone on Thursday, June 21, 2018

Door de pijnlijke nederlaag moet Argentinië de volgende wedstrijd tegen Nigeria winnend afsluiten om kans te maken op kwalificatie. Het Afrikaanse land, dat nog nul punten heeft, speelt vrijdag nog tegen IJsland, dat door het eerdere 1-1 gelijkspel tegen de Argentijnen een punt heeft. Kroatië, dat in de groepsfase nog moet strijden tegen IJsland, is al zeker van een plek in de achtste finale.

-
Verwacht jij dat Argentinië de groepsfase van het WK alsnog overleeft?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
26
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties