Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen

Laatste update:

Na een klein kwartier spelen kwam Real Madrid op voorsprong. Brahim Díaz zag Güler ongedekt in de zestien staan en dus werd de Turk bediend door de Marokkaan. Güler draaide snel open en opende de score met een lage schuiver in de verre hoek: 0-1.

De tweede treffer van Real Madrid liet niet lang op zich wachten. Na een half uur spelen gaf Vázquez uitstekend voor op Joselu, die liet zien uitstekend te kunnen koppen: 0-2.

Na slordig balverlies bij de zestien van Real Madrid kreeg Yerson Mosquera de gelegenheid om met buitenkant voet voor te geven. Het bleek een uitstekende pass, daar Sørloth met een net zo goede kopbal Andriy Lunin wist te verschalken: 1-2.

Na een heerlijk hakje van Brahim Díaz, die voor zijn tweede assist van de wedstrijd tekende, werd het nog voor rust 1-3. Vázquez schatte de pass van de Marokkaan namelijk op waarde en schoot met links overtuigend raak in de verre hoek.

Daarmee was het voor rust nog altijd niet gedaan, want Vázquez vond Güler in volledig vrije positie in de zestien. De voormalig middenvelder van Fenerbahçe schoot met links beheerst raak: 1-4.

Vervolgens beleefde Villarreal een tweede helft om nooit meer te vergeten, met ex-FC Groningen-spits Sørloth en Gerard Moreno als absolute hoofdrolspelers. Het was namelijk Moreno die drie minuten in de tweede helft een prachtige voorzet in huis had op Sørloth, die opnieuw met het hoofd wist te scoren: 2-4.

Sørloth werd opnieuw uitstekend bediend door Romero, die de Scandinaviër ditmaal wegstak met een dieptepass. Sørloth kapte zijn directe tegenstander uit en bleef oog in oog met Lunin kalm: 3-4.

De vierde treffer van Villarreal was misschien we de mooiste van de hele wedstrijd. Romero initieerde een één-tweetje en nadat hij de bal via een hakbal terugkreeg, bediende hij Sørloth met buitenkant voet. Sørloth liet Lunin opnieuw kansloos: 4-4.

Meer nieuws

José Mourinho voor duizenden fans gepresenteerd als nieuwe trainer Fenerbahçe
2
Nieuwe club Dortmund-legende Reus lijkt bekend: onderhandelingen gaande
2
Excelsior kan net niet voor wonder zorgen en staat Eredivisie-plek af aan NAC
88
Mikautadze en FC Metz degraderen uit de Ligue 1 na late treffer Saint-Étienne
5
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Frenkie de Jong over kritiek Gullit: 'Heeft Kroos zoveel goals en assists dan?'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties