Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hotel buit exclusief sterrenbezoek van Cristiano Ronaldo maximaal uit

Laatste update:

Ronaldo reisde vorige week met de Portugese nationale ploeg af naar Slovenië om daar een vriendschappelijke wedstrijd te spelen. Hoewel het voor de sterspeler van Al-Nassr uitliep op een deceptie, spint het hotel waar hij sliep mogelijk garen bij zijn komst.

Fans van Ronaldo hebben namelijk de mogelijkheid om het bed waarin hij sliep voorafgaand aan de oefeninterland op de kop te tikken. Het startbedrag bedraagt 5.000 euro.

Het Grand Plaza Hotel, waar Ronaldo samen met zijn ploeggenoten overnachtte, is voornemens om de uiteindelijke opbrengst aan het goede doel te schenken. Het hotel werkt samen met het mediabedrijf 'Pop TV' om de campagne in de markt te zetten en een zo hoog mogelijk bedrag op te halen.

"Zijn bezoek was speciaal en uniek", valt te lezen bij de omschrijving. "Daarom voorzien we deze unieke verrassing waar iedereen aan kan deelnemen. Want we weten niet wanneer Ronaldo nog eens naar Slovenië zal komen."

Het bezoek van Ronaldo aan Slovenië liep uit op een grote deceptie. Naast dat hij met zijn ploeg met 2-0 onderuitging, kreeg hij het na afloop aan de stok met de arbitrage.

De sterspeler verliet het veld met een woede-uitbarsting. Hij leek zijn onvrede te uiten richting de vierde official, daar hij naar eigen zeggen recht had op twee penalty's. Ronaldo gebaarde met twee vingers naar de arbiter. Vervolgens bleek uit fanbeelden dat hij het stadion razendsnel verliet.

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
49
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties