Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Houd op man, ga wat anders doen, ga niet betaald voetbal spelen'

Laatste update:

Ernest Faber heeft de vrije dag van de spelersgroep van FC Groningen juist geschrapt. Zondagochtend om 08.00 uur moeten de spelers zich op de club melden. "Dan gaan we trainen en wil ik van hen horen waar ze heen willen", zo vertelde de oefenmeester van de noorderlingen in gesprek met FOX Sports. FC Groningen keek na 47 minuten spelen al tegen een 4-0 achterstand aan. Faber had in de rust van de wedstrijd met een aantal spelers 'neus aan neus' gestaan in de kleedkamer, zo erkende de trainer.

"Houd dan maar lekker op jongens, ga lekker naar huis. Dan doen we het wel schriftelijk af", zo foeterde Faber. "We geven in een kwartier alles weg. Als je het laat lopen, houd dan lekker op. Wegwezen. Houd op man, ga wat anders doen, ga niet betaald voetbal spelen. We hebben als een stel oude wijven staan te verdedigen. Ik dacht dat Sinterklaas niet bestond. Nou, hij is vanavond hier herboren."

-
Ernest Faber is een goede trainer voor FC Groningen

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties