Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vivianne Miedema neemt na zeven jaar afscheid van Arsenal

Laatste update:

Arsenal kondigt Miedema's vertrek maandag op uitgebreide wijze aan. Middels onder meer een grote website-omslag en een afscheidsvideo zwaaien de Londenaren hun goalgetter gedag

"Na zeven speciale jaren komt er een einde aan mijn reis bij Arsenal", zegt Miedema zelf in de video. "Het is een enorme eer geweest om een club met zoveel historie en traditie te hebben mogen vertegenwoordigd. Dus bovenal wil ik 'dankjewel' zeggen voor dit onvergetelijke hoofdstuk uit mijn leven."

Miedema kwam in 2017 naar Engeland, na drie jaar bij Bayern München te hebben vertoefd. De Hoogeveense had niet lang nodig zich publiekslieveling te maken op Meadow Park. Al in haar tweede seizoen schoot Miedema alles aan flarden, en bemachtigde ze de landstitel met haar club. Bovendien werd ze tweemaal op rij topscorer van de WSL.

Sterker nog: tegenwoordig geldt Miedema als all-time topscorer van het hoogste vrouwenvoetbalniveau in Engeland. De 118-voudig Oranje-international maakte er in totaal 79 in de WSL.

Alle competities meegenomen scoorde Miedema 125 maal (50 assists) voor the Gunners. Daar had de Nederlandse 172 officiële optredens voor nodig.

Gevoelige transfer


Het zou kunnen dat Miedema haar goede band met de Arsenal-fans al gauw op het spel zet. Volgens The Times kan ze namelijk aan de slag bij Manchester City, de huidige WSL-koploper. In Manchester kan de BBC Women's Footballer of the Year van 2021 landgenoten Jill Roord en Kerstin Casparij vergezellen.

Meer nieuws

Arek Milik moet streep door EK en confrontatie met Oranje zetten door blessure
11
Liverpool kan Arne Slot herenigen met speler die 45 miljoen euro moet kosten
20
Driessen schuift opvallende naam naar voren als algemeen directeur voor Ajax
10
Hakim Ziyech scoort en is boos om wissel bij belangrijke zege Marokko
10
Duitsland wint laat op avond met twee gezichten voor Manuel Neuer
8
IJsland zorgt voor grote stunt door EK-favoriet Engeland op Wembley te verslaan
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties