Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

HSV breekt negatief Bundesliga-record en verliest door wereldgoal Piazón

Laatste update:

De ploeg van Josef Zinnbauer, nog altijd zonder de geblesseerde Rafael van der Vaart, maakte pas na 508 minuten spelen zijn eerste Bundesliga-doelpunt van dit seizoen. Het oude record stond op naam van VfL Bochum, dat in het seizoen 1979/80 pas na 475 minuten voor het eerst scoorde. De goal van Nicolai Müller leek zondagmiddag goed te zijn voor een punt voor HSV tegen Frankfurt, maar voormalig Vitessenaar Lucas Piazón dacht daar anders over en maakte kort voor tijd de winnende met een schitterende vrije trap vanaf ongeveer dertig meter.

Frankfurt kort voor rust op voorsprong gekomen: na dramatisch verdedigingswerk van HSV bij een voorzet vanaf rechts opende Haris Seferovic de score. Een klein kwartier na rust bracht Müller de score dus weer in evenwicht, na een goede pass van Lewis Holtby, en dit leek het slotakkoord te zijn. Kort voor het einde maakte Piazón er echter nog 1-2 van, met een heerlijke vrije trap van afstand. HSV staat nu op twee punten uit zes wedstrijden en staat daarmee stijf onderaan in de Bundesliga.


-

Meer nieuws

'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
46
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
23
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
13
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties