Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'HSV en Bayer Leverkusen melden zich voor Boussoufa'

Laatste update:

Boussoufa heeft bij de Belgisch landskampioen een contract dat doorloopt tot de zomer van 2012, maar de Amsterdammer lijkt deze verbintenis niet te gaan uitdienen. Vooralsnog weet Anderlecht de geïnteresseerde clubs echter af te schrikken met een prijskaartje van liefst tien miljoen euro. Leverkusen heeft een bod van zeven miljoen euro op tafel liggen.

Ook vanuit Engeland is er belangtelling voor de 25-jarige Boussoufa, die bij Anderlecht met een jaarsalaris van 1,3 miljoen euro de bestbetaalde speler uit de Belgische competitie is. In Duitsland kan hij echter tussen de vier en vijf miljoen euro per jaar gaan verdienen, waardoor hij zeker openstaat voor een transfer. Bij Leverkusen moet Boussoufa de opvolger worden van Toni Kroos, die terugkeert naar Bayern München.

De belangstelling van HSV heeft mogelijk gevolgen voor Ibrahim Afellay. Ook hij wordt gevolgd door de Noord-Duitsers, maar PSV heeft laten weten dat zij meer dan negen miljoen euro wil hebben voor de Utrechter. Het contract van Afellay loopt tot de zomer van 2011 door, waardoor PSV hem deze zomer zal moeten verkopen wanneer zij nog wat geld aan de international wil verdienen.

Mbark Boussoufa is toe aan een stapje hogerop

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
1
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
9
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties