Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

HSV houdt supertalent uit handen van Real Madrid en Juventus

Laatste update:

Arp belandde op elfjarige leeftijd in de jeugdopleiding van die Rothosen en speelde zijn wedstrijden het afgelopen seizoen voornamelijk in het elftal voor spelers tot zeventien jaar. In 25 duels was hij de afgelopen voetbaljaargang uiteindelijk goed voor liefst 28 doelpunten. Daarmee zou hij zich in de kijker hebben gespeeld bij een groot aantal topclubs, maar de Duits jeugdinternational ziet zijn toekomst voorlopig in het Volksparkstadion.

"Fiete is een bijzonder getalenteerde voetballer. Hij wist zich gevolgd door talkrijke grote clubs; des te meer zijn wij verheugd dat hij ervoor gekozen heeft zich bij ons te blijven ontwikkelen. Dit nieuwe contract is een logische volgende stap in zijn ontwikkeling", reageert technisch Jens Todt op de website van de traditieclub.

TALENTSCOUT | 28 doelpunten?? in 25 wedstrijden, dat zijn knappe cijfers voor een zeventienjarige!?? Wordt dit de langverwachte opvolger van Miroslav Klose?

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 20 mei 2017

Heeft HSV goud in handen met Fiete Arp?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties