Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

HSV-keeper kan wel door de grond zakken na zeer curieus eigen doelpunt

Laatste update:

St. Pauli was via de Australische aanvoerder Jackson Irvine na een kwartier spelen al op voorsprong gekomen in de derby van Hamburg. De 30.000 toeschouwers in het besneeuwde Millerntor-Stadion keken twaalf minuten later hun ogen uit toen Fernandes de voorsprong van de thuisclub onbedoeld verdubbelde.

Fernandes gaf de bal bij een uittrap mee aan Stephan Ambrosius, die dicht bij de doelman stond opgesteld. Laatstgenoemde speelde vervolgens Guilherme Ramos aan en de Portugees besloot om de bal weer naar de HSV-keeper te schieten. Het was een beroerde pass die naast leek te gaan.

De sluitpost van die Rothosen wilde echter geen risico nemen en knalde de bal weg, om met lede ogen toe te zien hoe hij de bal keihard in zijn eigen doel schoot. Fernandes was zichtbaar ongeslagen na de ongekende flater, waardoor HSV al vroeg tegen een 2-0 achterstand aankeek.

Het leedvermaak bij de aanhang van St. Pauli was groot na de curieuze misser van Fernandes. De thuisploeg leek af te stevenen op een overwinning in de stadsderby, maar in de tweede helft knokte het aangeslagen HSV zich terug.

Robert Glatzel tekende in de 58ste minuut voor de aansluitingstreffer. Slechts twee minuten later trok Immanuel Pherai, met een verleden bij Jong AZ en PEC Zwolle, de stand gelijk: 2-2. In het laatste half uur van de boeiende derby vielen geen doelpunten meer.

2. Bundesliga
St. Pauli
2 - 2
Hamburger SV

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties