Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'HSV mag Van der Vaart absoluut niet verkopen, hij heeft klasse'

Laatste update:

"Rafa is extreem belangrijk voor ons, als speler en als mens. Hij heeft klasse. Hamburger SV mag hem niet verkopen", vindt de 22-jarige aanvaller, die vorig seizoen werd gehuurd en onlangs definitief werd overgenomen van Hertha BSC. "Rafael en ik hebben een klik, dat is niet in woorden uit te leggen. Hij weet mij perfect te bereiken", aldus Lasogga tegen BILD.

De 31-jarige Van de Vaart, die een contract tot medio 2015 heeft, is bij Hamburger SV met een jaarsalaris van 3,5 miljoen euro de absolute grootverdiener. Overtuigen deed hij vorig seizoen allerminst, maar trainer Mirko Slomka ziet een stijgende lijn. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen doet Van der Vaart het prima. "Het is zeer levendig, hij is momenteel veel beter in vorm", vindt Slomka.

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties