Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

HSV zakt compleet door ondergrens en slaat modderfiguur voor eigen fans

Laatste update:

Het is toch haast niet te geloven dat Hamburger SV nog altijd in degradatienood verkeert in de Bundesliga? Ook zaterdag bakte de ploeg van trainer Mirko Slomka er weer weinig van. In eigen huis ging het tegen het ambitieuze VfL Wolfsburg al na twee minuten mis en de slappe manier van verdedigen werd hard afgestraft. Luiz Gustavo had een mooie pass in huis en dat speelde Ivan Perisic in de kaart. De Kroaat profiteerde ook van het feit dat Heiko Westermann buitenspel ophief, dat Dennis Diekmeier geen vinger uitstak en dat keeper René Adler er voor spek en bonen bijstond.

Hamburger SV, dat het moest doen zonder spelmaker Rafael van der Vaart en afmaker Pierre-Michel Lasogga, leek het vervolgens al opgegeven te hebben. Er kwam helemaal niets uit de voeten van de Noord-Duitsers, die op alle fronten overklast werden door de bezoekers uit Nedersaksen. Voor VfL Wolfsburg was het zaak om niet mee te gaan in het extreem lage tempo van de thuisploeg en in dat kader kwam de 0-2, vlak voor rust, goed uit. Ivica Olic soleerde tegen zijn ex-vereniging op zijn gemak door de defensie, hij legde af op Kevin De Bruyne en de Belg had alle tijd om binnen te schieten.

Na rust werd het nog erger voor de thuisploeg. Naldo kopte voor bij een hoekschop, Olic reageerde eerder dan Westermann en de Kroaat deed de club waar hij tussen 2007 en 2009 onder contract stond pijn. De bezoekers lieten het tempo zakken en daar profiteerde Ivo Ilicevic van (1-3), maar daarna ging de balsnelheid weer omhoog en moest de thuisploeg weer in de achteruit. In de absolute slotfase kreeg Luiz Gustavo (Wolfsburg) nog een rode kaart voor een handsbal.

-

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
23
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties