Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hugo Borst: 'We moeten hem aanrekenen dat hij Dolberg heeft vermoord'

Laatste update:

Dolberg lijkt zijn carrière te gaan vervolgen bij OGC Nice. Huntelaar deed zaterdagavond ruim een halfuur mee tegen VVV-Venlo (1-4 zege) en maakte en doelpunt. Vorige week scoorde hij al tweemaal binnen negentien minuten tegen FC Emmen (5-0) en anderhalve week geleden bepaalde hij op bezoek bij PAOK Saloniki de eindstand op 2-2. "We moeten Huntelaar gaan aanrekenen dat hij Dolberg heeft vermoord", zegt Borst met een knipoog bij FOX Sports.

"Daar heb ik geen probleem mee, want het is topsport. Zo werkt dat nu eenmaal", voegt Borst daaraan toe. "Dolberg is niet bestand tegen de intimiderende aanwezigheid van Huntelaar. Huntelaar heeft het heel langzaam opgebouwd. Hij heeft zó veel zelfvertrouwen. Ik vind het heel knap, op die leeftijd." De 36-jarige Huntelaar had dit seizoen nog geen basisplek bij Ajax. Tegen PAOK deed hij wel 59 minuten mee, vanwege het vroege uitvallen van Dolberg.

Dolberg ontbrak tegen VVV in de wedstrijdselectie van Ajax. "Er is geen witte rook, want anders hadden we dat wel gemeld. Maar hij is inderdaad in gesprek met clubs", bevestigde trainer Erik ten Hag kort voor de wedstrijd. "Ik kan geen namen noemen, maar hij is inderdaad in verregaande onderhandeling. Als dat rond is, zullen we dat melden. En anders zullen we dat ook melden en zal hij terugkeren, want hij is van harte welkom."

Eredivisie
VVV-Venlo
1 - 4
Ajax

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties