Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hugo Lloris krijgt twintig maanden rijontzegging en boete van 56.000 euro

Laatste update:

Lloris werd vroeg op 24 augustus vroeg in de ochtend aangehouden in Londen. Hij slingerde over de weg en bleek overgegeven te hebben in zijn Porsche Panamera. Verder viel het rijgedrag van Lloris op omdat hij ongeveer 25 kilomter per uur reed op een weg waar 50 kilomter per uur is toegestaan. De politieagenten moesten hem uit de auto helpen. Hij bleek met ruim twee keer de toegestane hoeveelheid promillage alcohol achter het stuur te zijn gekropen. In het bloed van de Franse sluitpost zat 80 microgram per 100 milliliter bloed, terwijl het toegestane aantal achter het stuur 35 microgram is.

Nadat in de media bekend werd dat Lloris was aangehouden voor het rijden onder invloed, ging hij al door het stof. In een statement bood de Fransman zijn excuses aan en neemt hij de verantwoordelijkheid op zich. "Ik wil me uit de grond van mijn hart verontschuldigen richting mijn familie, de club, mijn ploeggenoten, de manager en alle supporters", aldus Lloris. "Rijden onder invloed is compleet onacceptabel. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid op me voor mijn acties. Dit is niet het voorbeeld dat ik wil uitdragen."

Terechte straf?

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
5
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
9
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
26
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
96
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties