Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huilende Nordin Amrabat kust broer op voorhoofd: 'Laatste vier! Halve finale!'

Laatste update:

"Ik was zo emotioneel, ik wilde bijna gaan huilen", vertelt de emotionele Nordin Amrabat in gesprek met verslaggever Joep Schreuder. "Ongelooflijk. Ik was met mijn ouders, die waren bijna aan het huilen. Met al die mensen om ons heen. Wat moet ik zeggen? Laatste vier van de wereld, laatste vier! Halve finale! Ongelooflijk, Mashallah (Wat God heeft gewild, red.)." De speler van AEK Athene geeft daarna een kus op het voorhoofd van zijn broer.

Schreuder vraagt daarna aan Sofyan Amrabat hoe hij aankijkt tegen dit voor Marokko enorm succesvolle WK, met onder meer zeges op België en Spanje. "Ik weet niet of we dit hebben durven dromen, het is ongelooflijk. Als je ons vandaag ook weer ziet spelen. Misschien niet eens het beste voetbal, maar gewoon de teamspirit." Schreuder wil meer weten over die teamspirit, maar hij wordt kort onderbroken door Nordin Amrabat, die twee keer hardop zegt: 'Denken dat je het kunt'. Zijn broer rept over een 'dikverdiende' overwinning op Portugal in de kwartfinale.

"We moeten van heel diep komen. Want zij hebben het in de vorige wedstrijd (6-1 overwinning op Zwitserland, red.) makkelijk gehad. En ik moet eerlijk bekennen dat mijn benen al zwaar waren toen de wedstrijd begon", zo erkent Sofyan Amrabat. "Het was echt een slagveld en ik heb letterlijk overal pijn. Niet normaal, ik kan amper vooruit." Schreuder brengt naar voren dat de spelers van Marokko afgelopen week een vitamineshot hebben gehad in het ziekenhuis. "We hebben 120 minuten als gekken gerend, vijftien kilometer (tegen Spanje, red.). Het hele toernooi is ontzettend zwaar, je speelt om de drie dagen. Mensen onderschatten dat misschien. En het is een zwaar seizoen, want ik zit al op dertig wedstrijden", benadrukt de controleur van Fiorentina.

Groot contrast bij Marokko: een 3 en een 10 na spektakelstuk tegen Portugal

De rapportcijfers van Voetbalzone voor de spelers van MarokkoLees artikel

Schreuder ziet ondertussen dat Nordin Amrabat nog steeds tegen de tranen vecht. "Ja, ik ben sprakeloos. Ik heb kippenvel. Het is ongelooflijk dat je dit als broer van dichtbij kan meemaken. Het is echt een onvergetelijk moment." Sofyan Amrabat eindigt met een dankwoord richting zijn broer. "Mijn hele carrière helpt hij mij. Hij verdient het ook, het is voor hem ook een overwinning. Hij is mijn grote voorbeeld, ja." Marokko speelt woensdag tegen de winnaar van het duel tussen Engeland en Frankrijk, die zaterdagavond in actie komen in de kwartfinale.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

WK
Marokko
0 - 0
Spanje
Zie jij Marokko wereldkampioen worden?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties