Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huldiging van kampioen Feyenoord op maandag, schaal naar De Kuip

Laatste update:

De burgervader verbindt daar wel een voorwaarde aan. Als de festiviteiten zondag uit de hand lopen, gaat de huldiging maandag mogelijk niet door. "Als het een troep en een chaos wordt, ligt een huldiging de volgende dag niet voor de hand." Aboutaleb doet een dringend beroep op de supporters om zondag 7 mei feestelijk te laten verlopen, als Feyenoord zich daadwerkelijk tot kampioen van Nederland kroont.

Meer: De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

"Feyenoord kan na achttien jaar weer kampioen worden. Het zou fantastisch zijn als dit kampioenschap op de Coolsingel kan worden gevierd. Samen met de club, politie en de supporters vertrouw ik erop dat het een onvergetelijk feest kan worden", zo benadrukte Aboutaleb.

De wedstrijd Excelsior-Feyenoord op 7 mei wordt volgens plan gespeeld op Woudenstein, het stadion van Excelsior en niet in De Kuip. In de afgelopen dagen gingen stemmen op het duel in de Kuip te spelen, om zoveel mogelijk toeschouwers in staat te stellen bij de kampioenswedstrijd aanwezig te zijn. De Rotterdamse driehoek, met Aboutaleb, de hoofdofficier van justitie en de korpschef, doet geen beroep op de KNVB om de wedstrijd in De Kuip te laten spelen.

Mocht Feyenoord op zondag 7 mei landskampioen worden, dan wordt de bijbehorende schaal aan de selectie niet op Woudestein, maar in De Kuip uitgereikt. Feyenoord plaatst schermen in de Kuip waarop betalende fans voor tien euro de wedstrijd kunnen volgen. In het stadion van Excelsior is maar plaats voor 4000 toeschouwers. Tot het moment van aankomst van de selectie zal er een feestelijk programma plaatsvinden in De Kuip, met onder meer optredens van artiesten.

Mocht Feyenoord tegen Excelsior geen kampioen worden, dan volgt een week later een nieuwe kans op de laatste speeldag. Daarin speelt Feyenoord thuis tegen Heracles Almelo. Ajax is de enige overgebleven concurrent in de strijd om de landstitel. De Amsterdammers hebben vier punten minder.

-

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
11
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
10
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties