Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hulpeloze' Memphis Depay gekraakt: 'Bijna alles wat hij probeerde mislukte'

Laatste update:

Het gezaghebbende L'Équipe beoordeelt het optreden van de Oranje-international tegen PSG met een vier. Depay krijgt daarmee hetzelfde cijfer als ploeggenoten Moussa Dembélé, Houssem Aouar en Jeff Reine- Adélaïde. Alleen Youssouf Koné krijgt met een drie een lager cijfer dan het kwartet aanvallers.

Bekijk hier de samenvatting van Olympique Lyon - Paris Saint-Germain

France Football is nog kritischer op de wedstrijd van Depay en beoordeelt zijn optreden met een drie: "Hij was net zoals de rest van zijn team: onschadelijk. Hoewel hij niet veel ballen kreeg (58, waarvan hij er 22 verloor), slaagde hij er nooit in om het de verdediging van de tegenstander moeilijk te maken. Hulpeloos werd hij gedwongen om zijn geluk van afstand te beproeven, zoals zijn twee schoten zonder gevaar en overtuiging in de 14e en 24e minuut. Als hij al de tijd kreeg om zich te onderscheiden, bewoog hij te weinig om beslissend te kunnen zijn."

So Foot sluit zich aan bij France Football en geeft Depay eveneens een drie voor zijn verrichtingen tegen PSG: "Terwijl hij aan het begin van het seizoen nog uitblonk, bevindt hij zich sinds het begin van september in het luchtledige. Net als in zijn wedstrijd tegen PSG, waarin hij over het veld dwaalde. Maar waarin vooral bijna alles mislukte wat hij probeerde."

Ben jij het eens met de lage beoordelingen voor Memphis Depay?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties