Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar: 'Dat wordt wel iets om even bij stil te staan, ja'

Laatste update:

"De club is zeven jaar een groot onderdeel geweest van mijn carrière, van mijn leven ook. Je stopt er elke dag zo veel in als je kunt. Dat wordt wel iets om even bij stil te staan, ja. Het zal wennen zijn hier niet meer elke dag te zijn", aldus Huntelaar, die tot dusverre 235 officiële wedstrijden voor Schalke speelde. Daarin maakte hij 125 doelpunten.

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Huntelaar ligt, maar hij wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer naar Amsterdam. Directeur spelerszaken Marc Overmars bevestigde onlangs nog dat de 76-voudig international van het Nederlands elftal in beeld is: "Ik denk dat het altijd een interessante optie blijft voor Ajax", zei hij bij FOX Sports.

"Ik denk dat Klaas-Jan superfit is en dat hij ook over een bepaalde drive beschikt, waardoor hij altijd presteert. Hij mag nu dan wat ouder zijn, ik denk dat hij nog steeds van toegevoegde waarde zou kunnen zijn voor Ajax", klonk het. Mocht Huntelaar inderdaad naar Ajax gaan, dan speelt hij donderdagavond tegen zijn toekomstige werkgever. "Het publiek zal altijd achter ons staan", weet Huntelaar.

Denk jij dat Klaas-Jan Huntelaar volgend seizoen weer voor Ajax speelt?

Meer nieuws

'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
9
PSV-fan verminkt door ontploft vuurwerk: 'Ik dacht dat ze me een fakkel gaven'
50
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
62
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties