Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar heeft oplossing voor Ajax-crisis: 'Zo werkt dat echt, geloof me'

Laatste update:

Ajax leek in de eerste seizoenshelft hard op weg naar het kampioenschap, maar kreeg met blessures te maken en viel ver terug. In de Europa League werd het team van Ten Hag uitgeschakeld door Getafe, terwijl door een serie nederlagen in de competitie AZ langszij is gekomen op de ranglijst. Afgelopen woensdag werden de Amsterdammers ook nog eens uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker, doordat er met 2-0 werd verloren van FC Utrecht.

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

Ten Hag zelfkritisch: 'Ik ben ook niet onfeilbaar'

Huntelaar maakte in het verleden vaker een crisis mee. "Je bent als team de flow kwijt, het goede gevoel. Het gaat niet meer vanzelf", vertelt de 76-voudig international in het Algemeen Dagblad. "En dan is het contrast bij ons ook nog eens heel groot. Vorig jaar zweefde je als het ware van zege naar zege, nu niet. Dan kan je van alles gaan doen, maar je moet het vooral simpel houden. We moeten het vertrouwen terugkrijgen door dingen goed te doen. Hoe meer je goed doet, hoe meer resultaat je haalt."

De oplossing ligt volgens Huntelaar voor de hand. "Wedstrijden winnen. Simpel. Dan kan het weer helemaal gaan draaien", stelt hij. "Zo werkt dat echt, geloof me. En onderling zit het goed. Het vertrouwen in de spelersgroep is zeker aanwezig. Datzelfde geldt absoluut voor de klik met de trainer. We hebben veel moois meegemaakt samen. Nu het even minder gaat, slaat het nergens op om elkaar te laten vallen. We moeten samen de boel omdraaien."

Aanvoerder Dusan Tadic kijkt in gesprek met De Telegraaf naar de oorzaken van de crisis. "Ik wil mezelf zeker niet achter excuses verschuilen en weet dat ik ook beter kan. Maar geen ploeg gaat beter voetballen als er zes basisspelers geblesseerd afhaken. Daarvan komen er nu gelukkig weer spelers terug", aldus de Servische aanvaller. "Maar die hebben ook even tijd nodig en dat is logisch. Het is belangrijk dat we als team blijven opereren, juist nu het minder gaat. We moeten onze afspraken blijven nakomen, dat is de laatste weken niet altijd gebeurd. Daar heb ik als aanvoerder ook op gehamerd."

Tadic benadrukt dat Ajax als collectief moet strijden. "Als we druk zetten, moeten we dat met z'n allen doen. Anders heeft het geen zin. En verdedigend moet ook iedereen doen wat hij moet doen. Zo voorkom je tegentreffers", legt hij uit in de krant. De routinier beseft dat het ook in aanvallend opzicht beter moet. "We creëeren de laatste duels te weinig kansen en dat moet snel veranderen. We moeten zaterdagavond winnen bij sc Heerenveen, anders gaan we echt achter de feiten aanlopen."

-
Wat verwacht jij van sc Heerenveen - Ajax?

Meer nieuws

Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
4
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'
21
Driessen wil één Ajax-speler niet meer zien: 'Wegwezen met die kerel!'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties