Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar: 'Ik weet waarom ik hier ben, hij is ook een heel goede speler'

Laatste update:

"Er werd na afloop natuurlijk veel gescholden in de kleedkamer. Iedereen was emotioneel over wat er was gebeurd. Ikzelf ook. Ik had er de smoor in. We hebben het slecht gedaan. Dit was een mooie kans en die hebben we verprutst. Dat voelt niet lekker", reageert hij tegenover NUsport. Huntelaar geeft aan dat zijn ploeg de 4-3 voorsprong gewoon over de streep had moeten trekken.

"Wij mogen geen vier tegendoelpunten krijgen. Ik had niet verwacht dat we het nog zo makkelijk zouden weggeven", vervolgt de spits zijn verhaal. Aangezien Kasper Dolberg doorgaans de voorkeur krijgt van trainer Erik ten Hag deed Huntelaar tegen zijn oude club slechts elf minuten mee. Toch was de 4-3 die hij maakte alweer zijn negende doelpunt van het seizoen.

"Ik weet waarom ik hier ben. Ik doe gewoon mijn werk. Kasper is ook een heel goede speler. Ik kreeg vandaag in de laatste tien minuten de kans van de trainer. Dan probeer ik iets te forceren. Dat lukte, maar ook weer niet, want we hebben niet gewonnen", vertelt hij over zijn situatie. Ajax treft Heerenveen donderdag weer op eigen veld in het toernooi om de KNVB Beker.

Vind jij dat Klaas-Jan Huntelaar meer kansen moet krijgen?

Meer nieuws

Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
0
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
9
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
16
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties