Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar is beoogd technisch directeur en krijgt de kans om Ajax te verlaten

Laatste update:

Huntelaar is sinds het vertrek van Marc Overmars samen met Hamstra verantwoordelijk voor het transferbeleid van de Amsterdammers. Nu krijgt de oud-topspits dus mogelijk de kans om een stap hogerop te maken in de functie van technisch directeur. Huntelaar is al benaderd door Monaco, dat nadrukkelijk op zoek is naar een opvolger van de naar Chelsea vertrokken Stewart. Het is niet bekend of de huidige nummer zes van de Ligue 1 meerdere kandidaten heeft benaderd.

In 2021 besloot Huntelaar een punt te zetten achter zijn actieve carrière als speler. Nadien is hij onder toezicht van toenmalig directeur voetbalzaken Overmars een stageperiode gestart in Amsterdam. Toen in januari eerder dit kalenderjaar bekend werd dat Overmars halsoverkop moest vertrekken, nam Huntelaar het stokje, als assistent van Hamstra, over.

Het optreden van de 39-jarige oud-spits als medeverantwoordelijke voor de inkomende en uitgaande transfers van Ajax werd niet overal als een doorslaand succes gezien. Mocht Huntelaar ervoor kiezen om direct de overstap te maken naar Monaco, dan zou het voor Ajax, ondanks het wisselende succes van de technische man, ongunstig zijn. Ajax-watcher Mike Verweij onthulde afgelopen week namelijk nog dat de Amsterdammers een drukke transferwinter verwachten.

Vriendschappelijke wedstrijden
Ajax
5 - 4
FC Volendam

Meer nieuws

VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
3
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
31
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
42
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties