Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Huntelaar kan daardoor hebben gezegd: 'Dan stop ik er maar mee''

Laatste update:

Huntelaar kondigde vorige week na afloop van het duel met PEC Zwolle (4-0 zege) het einde van zijn loopbaan aan. De 37-jarige spits verzorgde dit seizoen vijf doelpunten in twaalf wedstrijden en was dus in Den Haag ook trefzeker. "Nou, als je die zag spelen dan denk je: plak er nog een jaartje bij aan. Ten Hag had hem misschien wel wat sneller en wat vaker kunnen brengen in plaats van Brobbey en Traoré", stelt Youri Mulder. Lassina Traoré is overigens momenteel geblesseerd en Brian Brobbey, die in het beslissende Champions League-duel met Atalanta (0-1 nederlaag) nog de voorkeur kreeg boven Huntelaar, zat tegen ADO niet bij de selectie.

Huntelaar kreeg tegen ADO zijn tweede basisplaats van dit seizoen, nadat hij ook vorige week tegen PEC aan de aftrap stond. Mulder vermoedt dat de teleurstelling bij de ervaren spits een rol heeft gespeeld bij zijn besluit om zijn kicksen waarschijnlijk aan de wilgen te hangen. "Hij kan teleurgesteld zijn over het feit dat hij te weinig is gebruikt en dat hij naar aanleiding daarvan heeft gezegd: 'Dan stop ik er maar mee'."

Waar Huntelaar indruk maakte op de analisten van Rondo, deed ADO dat niet bepaald. "Die 2-4 verbloemt het één en ander, maar Ajax heeft echt een trainingspartijtje gespeeld", begint Jack van Gelder. Jan van Halst sluit zich volledig aan bij de conclusie van de presentator: "De eerste helft was echt gênant. Het was gewoon irritant om naar te kijken. Het was één grote rondo."

Van Gelder en Van Halst krijgen bijval van mede-analist Bouhlarouz. "Ik had echt het idee dat ze met zo veel ontzag speelden voor Ajax. Ze scheten bijna letterlijk in hun broek voor Ajax. Als je daarentegen ziet hoe ze de tweede helft spelen...", benadrukte Boulahrouz het verschil met het spel in de eerste helft. Na rust kwam ADO door doelpunten van Michiel Kramer en Samy Bourard nog terug tot 2-4. "Al heeft dat natuurlijk ook te maken met Ajax: ze stonden 0-4 voor, dus dan nemen ze wat gas terug."

Had Erik ten Hag Klaas-Jan Huntelaar dit seizoen vaker moeten gebruiken?

Meer nieuws

'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
1
'PSG zorgt doelbewust dat PSV vele miljoenen misloopt voor Xavi Simons'
12
Emmen kan klus thuis klaren na laat gelijkspel op bezoek bij NAC
10
Gernot Trauner opgenomen in voorlopige EK-selectie Oostenrijk
6
Twee FC Twente-spelers één dag voor cruciale wedstrijd gespot op festival
20
FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties