Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar kopt op de lat en kan verlies niet voorkomen

Laatste update:

De Nederlander zal nog wel eens terugdenken aan de kans die hij een kwartier na rust kreeg. Christoph Moritz bracht de bal perfect voor en Huntelaar won het duel van Josip Simunic, waarna hij echter recht op het doel kopte. Hoffenheim-doelman Tom Starke wist zijn hand tegen de bal te zetten, waarna het speeltuig via de lat terug het veld in kwam. In het restant wist Schalke ook niet meer te scoren, waardoor Hoffenheim na drie duels nog zonder puntverlies zit. Schalke heeft juist nog geen enkel punt.

De eerste grote kans van de wedstrijd was ook op naam van Huntelaar gekomen. Na ongeveer tien minuten spelen kreeg de aanvaller de bal vanaf de linkerkant aangespeeld, maar omdat Simunic nog net zijn been tegen het leder wist te zetten, kon Huntelaar niet goed plaatsen en tikte hij naast. Het gebeurde in de openingsfase waarin Schalke de betere ploeg was, maar Hoffenheim hield stand en groeide in de wedstrijd. De thuisploeg kreeg zelf ook kansen en kwam acht minuten voor rust op voorsprong.

Isaac Vorsah was de man die zich liet bejubelen. De Ghanees werd gevonden door Andreas Beck, kreeg veel te veel ruimte en knikte de bal in de linkerhoek binnen. Schalke moest na rust op zoek naar de gelijkmaker en kreeg daar via Huntelaar de beste kans voor, maar hij raakte dus de lat. Ook Moritz kreeg nog een goede mogelijkheid, maar werkte naast, terwijl Vedad Ibisevic aan de overkant de kans kreeg om de wedstrijd uit een counter te beslissen. Dat deed hij niet, maar in de blessuretijd maakte Sejad Salihovic er uit een vrije trap, die via de paal en het lijf van Manuel Neuer binnenviel, alsnog 2-0 van.

-

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
6
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties