Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar kritisch: 'Denk je dat mijn toekomst er toen florissant uitzag?'

Laatste update:

Huntelaar meent dat de jonge talenten in de Eredivisie technisch en tactisch nog altijd voldoende onderlegd zijn. "Alleen het voetbal vraagt meer", merkt hij kritisch op in gesprek met Voetbal International. "Zonder dat ik nu als een oude man wil overkomen, want vroeger was het allemaal zeker niet beter, alleen als talent moet je wel super gretig willen zijn."

"Jonge spelers moeten mentaal sterker worden, meer in zichzelf willen investeren. Talent alleen is niet voldoende", vervolgt hij. Huntelaar gebruikt het verloop van zijn eigen loopbaan als voorbeeld. "Denk je dat mijn toekomst er florissant uitzag toen alleen AGOVV Apeldoorn me wilde hebben? Van PSV naar de kelder van de Eerste Divisie. Uiteindelijk heeft het me sterker gemaakt, vooral omdat ik mezelf elke dag opnieuw wilde bewijzen. Die drang moet je als talent hebben, en niet gaan zeuren als het even tegenzit."

Huntelaar spreekt er regelmatig met de jonge spelers bij Ajax over. "Op een ontspannen manier, niet als meester die het allemaal beter weet, en ik merk dat ik een klik voel met die talenten", legt hij uit. "Jongens als Matthijs de Ligt, Justin Kluivert, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Carel Eiting, noem maar op. Allemaal zo talentvol, maar ze mogen niet nu al tevreden zijn. Ze kunnen namelijk nog zoveel beter."

Ben jij het met Klaas-Jan Huntelaar eens?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties