Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar legt uit: 'Het is niet zo dat ik op Ajax zit te wachten'

Laatste update:

"Geld zal hierin nooit een struikelblok zijn. Als ik voor Ajax zou kiezen, dan accepteer ik ook dat dat wat minder is. Dan is geld minder belangrijk." Huntelaar benadrukt in het weekblad dat hij dan weet waar hij voor kiest en dat geld sowieso nooit een leidende factor is geweest. De spits kiest op gevoel. "Maar ik moet nu helemaal geen keuze maken. Ik sta nog onder contract bij Schalke. Er is in de komende transferperiode geen speciale Ajax-clausule."

"Maar het is ook niet zo dat ik op Ajax zit te wachten. Die indruk wil ik zeker niet wekken, dat ik per se weg wil. Ik zit bij een geweldige club, dat wil ik benadrukken." Huntelaar is naar eigen zeggen 'nog in afwachting van een aantal ontwikkelingen bij Schalke'. "Ik ben er daarom voor mezelf nog niet uit. Een concreet bod is ook om die reden nog niet aan de orde." Financieel aantrekkelijke aanbiedingen uit andere landen, zoals China, wees hij onlangs van de hand.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
5
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
27
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties