Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Huntelaar mist contractverlenging en lijkt op weg naar Ajax'

Laatste update:

Als Huntelaar meer dan de helft van alle wedstrijden dit seizoen zou spelen, werd zijn contract in Gelsenkirchen automatisch verlengd. Invalbeurten korter dan 45 minuten tellen echter maar als een halve wedstrijd. Daardoor staat Huntelaar, die dit seizoen lang geblesseerd was, nu pas op twaalf wedstrijden volgens de Duitse boulevardkrant. Zelfs in het meest gunstige scenario, waarin Schalke 04 de finale van de Europa League haalt en Huntelaar alles speelt, komt de spits niet meer aan het benodigde aantal wedstrijden.

In dat geval zou Huntelaar op 26 van de 53 wedstrijden komen. Schalke 04 is niet van plan om het contract van Huntelaar alsnog te verlengen. De spits komt niet voor in de plannen van trainer Markus Weinzierl. Bovendien drukt het salaris van Huntelaar, zeven miljoen euro per jaar, zwaar op de salarishuishouding van Schalke 04. Om die reden laat de club Huntelaar komende zomer transfervrij vertrekken en volgens BILD wil hij graag terug naar Nederland. Ajax is al meerdere keren als mogelijke bestemming genoemd.

Zie jij Klaas-Jan Huntelaar komende zomer terugkeren bij Ajax?

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties