Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar niet gebeld door Advocaat: 'Ik ging er ook niet van uit'

Laatste update:

De aanvaller wordt bij Ajax zeer gewaardeerd en stond zondag tegen sc Heerenveen (0-4 winst) wederom in de basis. Voor de camera van de NOS geeft Huntelaar aan dat hij geen bericht heeft gekregen van Advocaat. "Nee, ik ben niet gebeld", aldus de spits, die weigert aan te geven of hij teleurgesteld is: "Nou, ja... Ik richt me op Ajax, dus ik ben er niet zo mee bezig. Deze kwalificatiereeks ben ik er ook niet bij geweest."

"Dus het was ook niet zo dat ik er van uit ging", vervolgt Huntelaar, die hoopt dat de ruime overwinning in het Abe Lenstra Stadion zijn club over een dood punt heen helpt: "Dit moment was voor ons heel belangrijk. Je zag dat we als team een overwinning nodig hadden. Het moet blijken. Elke wedstrijd is weer een drempel." Ajax staat na zeven speeldagen zesde in de Eredivisie, vijf punten achter koploper PSV.

-
Klaas-Jan Huntelaar had een oproep voor Oranje verdiend

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties