Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar schaart zich ondanks winnende goal in bedenkelijk rijtje

Laatste update:

Schalke 04 - FSV Mainz 05 2-1
Het leek even een vervelende avond te worden voor Huntelaar, die al na vier minuten mocht aanleggen voor een strafschop. Hij deed dat, voor de vierde keer op rij (!) niet goed: doelman Loris Karius wachtte rustig af en stompte de bal uit zijn doel. Huntelaar schaarde zich daarmee in een bedenkelijk rijtje van vijf spelers die vier keer op rij misten van elf meter. Acht minuten voor rust verzachte Joel Matip de pijn enigszins door steenhard raak te koppen uit een hoekschop. Yunus Malli maakte er nog voor het scheiden der helften met een doodsimpele intikker (de bal sprong terug van de paal) 1-1 van.

Die gelijkmaker zou de misser van Huntelaar extra pijnlijk hebben gemaakt, ware het niet dat de Oranje-international zich herpakte en na een uur spelen uitgebreid zijn gram haalde. Hij kreeg de bal met wat geluk mee, stormde de zestien een schoot de bal vanaf de rechterkant van het doel met een ziedende vaart diagonaal in de verre hoek. Schalke kreeg nadien nog één enorme kans om verder uit te lopen. Leroy Sané mocht alleen op Karius af, maar sprong slordig met de mogelijkheid om en liet de 3-1 liggen. Gevolgen voor het resultaat had die misser echter niet meer.

TSG Hoffenheim - Werder Bremen 1-3
Dankzij twee treffers in blessuretijd boekte Werder Bremen zondagmiddag de tweede achtereenvolgende overwinning. De 0-1 van Zlatko Junuzovic, op slag van rust, werd vijf minuten na de pauze weggepoetst door Eduardo Vargas, die op aangeven van Mark Uth raak schoot. Het duel leek vervolgens af te stevenen op een gelijkspel, maar de rentree van Pizarro bleek doorslaggevend. De Peruviaan, die onlangs terugkeerde in Bremen, kwam acht minuten voor tijd in het veld en was in de 92e minuut de aangever bij de 1-2 van Anthony Ujah. Hoffenheim liet het daarna volledig lopen en kreeg een minuut later ook nog de 1-3 om de oren. Die treffer kwam andermaal op naam van Junuzovic.

-

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties