Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar schittert met hakbal: 'Ik dacht dat ik hem met mijn hoofd zou maken'

Laatste update:

"In de eerste twintig minuten speelden we heel aardig als team. Daarna werd het wat minder en dan zie je dat we toch even moeten wennen", zegt Huntelaar in gesprek met de NOS "De tegenstander speelde iets anders. Dan moet je het als team anders neerzetten. Toen ging het weer beter. We wisselen elkaar sowieso af. De een staat meer op 10 en de ander meer in de spits."

Huntelaar was zeer te spreken over zijn treffers. Met name het eerste doelpunt was fraai. David Neres legde de bal voor, waarna de spits de bal achter het standbeen langs in de verre hoek schoof. "Een mooie goal en een mooie aanval. Goede bal op Neres en een fraaie aanname. Hij zag dat ik vrij stond. Ik zag iets gebeuren en daar handelde ik naar. Ik dacht eigenlijk dat ik hem met mijn hoofd zou gaan maken, maar het werd met de voet. Je moet de situatie herkennen", aldus Huntelaar.

"Ik voel me goed. Of ik in topvorm ben, moet elke wedstrijd maar weer blijken", vervolgt de spits, die in zijn eerste zeven wedstrijden van het seizoen goed was voor drie doelpunten en twee assists. "Ik ben fit en mentaal scherp, dat probeer ik ook te blijven. Verder focus ik me gewoon op de wedstrijd."

-
Moet Marcel Keizer voortaan altijd met Kasper Dolberg én Klaas-Jan Huntelaar spelen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
8
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties