Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar showt weer fabelachtige kopklasse en bezorgt Schalke winst

Laatste update:

De ploeg uit Gelsenkirchen wist na het verlies van Borussia Mönchengladbach wat er verwacht werd: winst, de derde plek overnemen en verder uitlopen op Leverkusen, tegenstander en nummer vijf in de Bundesliga. Dat met niets minder dan drie punten genoegen zou worden genomen, bleek direct na de aftrap. Leverkusen wilde niet te afwachten openen en zocht de aanval, waardoor ook Schalke genoeg de ruimte kreeg om snel te combineren en Leverkusen-doelman Bernd Leno bezig te houden. De dit seizoen al zo vaak trefzekere Huntelaar en Raúl hadden dan ook niet lang nodig om voor het eerst gevaarlijk op te duiken voor de keeper.

De eerste grote mogelijkheden ontstonden na zo'n tien minuten. Bijvoorbeeld voor Schalke na een gevaarlijke counter. Julian Draxler pikte de bal op bij vleugelverdediger Danny da Costa en bereikte James Holtby. De Duitser probeerde het op een meter of twintig van het doel, maar schoot voorlangs. Schalke bleef aanzetten en dat leverde uiteindelijk toch het gewenste resultaat op. Christian Fuchs kwam door over de vleugels en zette voor op Huntelaar, die keeper Leno te snel af was en zijn ploeg naar 1-0 hielp. Het was voor de Nederlandse spits alweer zijn 39e treffer van het lopende seizoen, terwijl Fuchs voor de zesde keer voor een assist zorgde.

Na de openingstreffer nam de thuisploeg het heft in handen. Schalke kreeg alleen in de eerste helft al genoeg kansen om de score flink te doen oplopen, maar Leverkusen hield de schade ook na grote mogelijkheden voor Raúl en Jéfferson Farfán beperkt tot die ene tegentreffer. Dat zou normaalgesproken reden zijn om hoop te blijven houden op een gelijkspel, ware het niet dat Schalke zo goed als geen ruimte weggaf en ondertussen zelf keer op keer voor onrust zorgde in de buurt van Leno. Hij leek zijn doel, op de 1-0 na, schoon te kunnen houden, maar werd in de 86e minuut alsnog gepasseerd door Huntelaar, die de 2-0 achter hem kopte en nu op veertig treffers staat.

Bekijk de samenvatting van Schalke 04 - Bayer Leverkusen:


-
Wordt Schalke 04 landskampioen?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
133

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties