Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar stelde teleur met verlengen bij Ajax: 'Hij is hier langsgekomen'

Laatste update:

"Hij was laatst een keer in Friesland en vroeg of hij een keer een visje kon komen eten. Toen is hij op een morgen langsgekomen en heeft hij tot vier uur in de middag bij ons gezeten. Ik zei tegen hem: 'Ik zou me bij Ajax niet meer laten gebruiken als invaller. Een trainer moet een goed plan met je hebben. Praat eens met Johnny Jansen. Het zou fantastisch zijn als je naar Heerenveen zou komen'", geeft Van der Velde te kennen. Huntelaar kwam in het afgebroken afgelopen seizoen tot 32 optredens voor Ajax en zou er rekening mee moeten houden dat hij in de komende jaargang minder in actie komt.

'Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug, maar dit jaar wordt hij de sensatie bij Ajax'

"Ik heb van alles geprobeerd, maar uiteindelijk heeft hij toch voor Ajax gekozen. Ik denk dat Ten Hag hem ervan overtuigd heeft dat hij niet meer als vijfde wiel aan de wagen wordt gebruikt, maar dat hij een serieuze kans gaat krijgen", suggereert de oud-voorzitter van sc Heerenveen. "Als hij (Erik ten Hag, red.) dat afgelopen seizoen ook had gedaan, was hij topscorer van de Eredivisie geworden. Daar ben ik van overtuigd."

Huntelaar heeft voor in ieder geval een jaar bijgetekend bij Ajax en is van plan zijn loopbaan in Amsterdam af te sluiten. "Ik wilde graag nog door en het liefste hier bij Ajax", zei de spits een maand geleden op de website van Ajax. "Ik zie mezelf niet meer in een ander shirt spelen. Ik voel me fit, ik kom met plezier naar de club en ik weet zeker dat ik nog een bijdrage kan leveren op het veld. Maar ik weet dat mijn rol naarmate de jaren vorderen verandert. Daar heb ik de afgelopen tijd veel over nagedacht en gesproken met de trainer en met Marc Overmars. Uit die gesprekken bleek ook dat Ajax met mij verder wilde. Dat vertrouwen doet me goed. Dus ik ben blij dat we nog een jaar doorgaan."

Zie jij Klaas-Jan Huntelaar komend seizoen veel aan spelen toekomen?

Meer nieuws

Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
1
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
13
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
72
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties