Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar trefzeker bij oefenzege op Griekse oude bekende

Laatste update:

Voor Ajax in PAOK was het na een jaar weer een weerzien tussen oude bekenden. De twee ploegen troffen elkaar in het begin van het afgelopen seizoen in de voorronde van de Champions League en ook toen waren de Amsterdammers, verspreid over twee wedstrijden, de sterkste. Noussair Mazraoui zette zijn ploeg zaterdagavond met een knappe uithaal op voorsprong, waarna ook Huntelaar zijn naam op het scorebord deed verschijnen.

Klaas Jan Huntelaar pikt ook zijn doelpuntje mee tegen PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ! 👍

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 15 juli 2017

De teruggekeerde spits kopte uit een corner zijn eerste goal na zijn rentree binnen. Ajax gaf echter nog voor de rust de aansluitingstreffer van Fernando Varela weg en vlak na de onderbreking viel ook de 2-2. Mateo Cassierra en Zian Flemming zorgden er in de tweede helft echter voor dat hun ploeg, ondanks een gemiste penalty van Huntelaar, toch nog uitliep naar een redelijk comfortabele overwinning. Ajax moet over elf dagen, als de eerste wedstrijd van de voorronde van de Champions League tegen OGC Nice wacht, voor de eerste keer echt aan de bak.

-
Denk jij dat Ajax gaat winnen van OGC Nice?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
17
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties